1. Objecte

El present Avís Legal regula l’ús i utilització del lloc web www.psirc.net. La navegació pel lloc web li atribueix la condició d’usuari del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia. En aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible. Per això, és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal, i respondrà enfront LA UTOPICA SCCL, o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida, podent LA UTOPICA SCCL, denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

2. Identificació

LA UTOPICA SCCL, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

Denominació social: LA UTOPICA, SCCL
Nom comercial: Cia. PSIRC
NIF: F02939007
Domicili: Passeig Turull, 55 (08023) Barcelona
Correu: lautopica.psirc@gmail.com

3. Comunicacions

Per comunicar-se amb nosaltres posem a la seva disposició els següents mitjans de contacte:

lautopica.psirc@gmail.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i LA UTOPICA, SCCL es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

4. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, LA UTOPICA, SCCL pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari. L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a LA UTOPICA, SCCL i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi. L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de LA UTOPICA, SCCL i a no emprar-los per a, entre altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

b) Introduir en la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de LA UTOPICA, SCCL o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals LA UTOPICA, SCCL presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de LA UTOPICA, SCCL o de tercers i, si escau, extreure informació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de LA UTOPICA, SCCL o de tercers.

e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a la disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o unes altres de naturalesa comercial sense que mediï la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com a textos, fotografies, vídeos, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a LA UTOPICA, SCCL, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits. L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre LA UTOPICA, SCCL i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de LA UTOPICA, SCCL dels seus continguts o serveis.

LA UTOPICA, SCCL no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

4.1 Exclusió de garanties i de responsabilitat en l’accés i la utilització

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. LA UTOPICA, SCCL exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.

La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificatiu, LA UTOPICA, SCCL no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, LA UTOPICA, SCCL declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web.

LA UTOPICA, SCCL no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. LA UTOPICA, SCCL no es responsabilitza de l’establiment de hiper enllaços per part de tercers.

4.2 Procediment en cas de realització d’activitat de caràcter il·lícit

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació a LA UTOPICA, SCCL identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

4.3 Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.

5. Legislació aplicable

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent. La llengua utilitzada serà el català i espanyol.

| Privacitat

L’ús dels serveis de LA UTOPICA, SCCL suposa l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat, que regula el tractament d’aquesta informació, de les seves claus d’accés al servei i les mesures de seguretat implantades que eviten l’accés, modificació o eliminació dels nostres fitxers per part de persones no autoritzades. LA UTOPICA, SCCL és la persona responsable del fitxer de dades i es compromet a protegir-les amb el seu propi sistema de seguretat.

LA UTOPICA, SCCL pot recopilar informació personal en el moment en que s’efectua una inscripció a activitats de la cooperativa, quan vostè usa els serveis o visita les pàgines de LA UTOPICA, SCCL o pàgines relacionades amb el contingut ofert dins de LA UTOPICA, SCCL.

Titular del lloc web i les dades recopilades

Nom Comercial: LA UTOPICA, SCCL
NIF: F02939007
Correu: lautopica.psirc@gmail.com

Mitjançant aquesta política de privacitat informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Finalitat d’aquesta web i la recopilació de les dades

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporats als nostres sistemes de bases de dades amb la següent finalitat:

– En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per a enviar informació sobre la consulta realitzada.

– En el cas de subscripció: per a enviar newsletters, així com comunicacions comercials o de promocions.

Dret de desestiment

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa enviant-nos un correu electrònic a lautopica.psirc@gmail.com indicant en l’assumpte: “Cancel·lació subscripció”. Garanteix en tot cas l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes disposats en la legislació vigent.

Consentiment

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari atorga el consentiment inequívoc a LA UTOPICA, SCCL, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquests, perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, comprar o rebre informació dels nostres productes i serveis.

Proveïdors i tercers

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal. Com a encarregats del tractament de dades, LA UTOPICA, SCCL té contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de la normativa de protecció de dades.

Hosting: Kualo Limited.
Plataforma web i gestió de comentaris: Kualo Limited i Wordpress.

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la destrucció total de les dades. Ens reservem el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

| Galetes

En compliment amb el que es disposa en l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en aquesta secció, s’informa sobre la política de recollida i tractament de galetes. En entrar en aquesta web ja ha estat informat sobre la utilització de les galetes a través d’un avís o alerta. Si ha accedit i continua navegant, està acceptant la instal·lació d’aquestes galetes.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador o equip en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’Usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’Usuari.

LA UTOPICA, SCCL utilitza galetes per facilitar la navegació per aquest portal i per obtenir una major eficàcia i personalització dels serveis oferts als usuaris. Les galetes empleades a www.psirc.net s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, no proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l’usuari i no poden llegir dades del seu disc dur ni incloure virus en els seus equips. Així mateix, www.psirc.net no pot llegir les galetes implantades en el disc dur de l’usuari des d’altres servidors.

Com puc gestionar l’ús de les galetes en aquest lloc web?

Totes les tecnologies de navegador web li permeten gestionar les galetes en la carpeta dedicada a elles del seu navegador, la qual cosa significa que pot eliminar les galetes de la seva carpeta de galetes una vegada que hagi finalitzat la seva visita al nostre lloc web, o bé, pot configurar les seves preferències respecte a l’ús de les galetes abans de començar a navegar pel nostre lloc web per a impedir la seva instal·lació o revocar el seu consentiment.

L’usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no en el seu disc dur de les galetes empleades en www.psirc.net. En aquest sentit, l’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquest moment la seva implantació o no en el seu disc dur. Per a això, li suggerim consultar la secció d’ajuda del seu navegador per saber com canviar la configuració que actualment empra. Tot i que l’usuari configurés el seu navegador per rebutjar totes les galetes o rebutgés expressament les galetes de www.psirc.net podrà navegar pel portal amb l’únic inconvenient de no poder gaudir de les funcionalitats del portal que requereixin la instal·lació d’alguna d’elles. En qualsevol cas, l’usuari podrà eliminar les galetes de www.psirc.net implantades en el seu disc dur a qualsevol moment, seguint el procediment establert en la secció d’ajuda del seu navegador o entrant a l’enllaç Política de Galetes d’aquest lloc web.

Garanties complementàries – Gestió de galetes

Com a garantia complementària, el registre de les galetes podrà estar subjecte a la seva acceptació durant la instal·lació o posada al dia del navegador usat, i aquesta acceptació pot en tot moment ser revocada mitjançant les opcions de configuració de continguts i privacitat disponibles. Molts navegadors permeten activar una manera privada mitjançant el qual les galetes s’esborren sempre després de la seva visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privada, pot tenir diferents noms. A continuació, trobarà una llista dels navegadors més comuns i els diferents noms d’aquesta “manera privada”: Internet Explorer 8 i superior; InPrivate Safari 2 i superior; Navegació Privada Opera 10.5 i superior; Navegació Privada Firefox 3.5 i superior; Navegació Privada Google Chrome 10 i superior; Incògnit.

Es poden eliminar les galetes?

Sí, i no només eliminar, també bloquejar, de forma general o particular per a un domini específic. Per a eliminar les galetes d’un lloc web ha d’anar a la configuració del seu navegador i allí podrà buscar les associades al domini en qüestió i conducta a la seva eliminació.

Configuració de cookies per Google Chrome
Configuració de cookies per Apple Safari
Configuració de cookies per Internet Explorer
Configuració de cookies per Mozilla Firefox

Tingui en compte que el bloqueig de cookies pot afectar a totes o algunes de les funcionalitats de la pàgina web.​​​​​​​

Modificacions

La pàgina web www.psirc.net pot modificar aquesta política de galetes en funció d’exigències legals, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris bé mitjançant la web o a través de correu electrònic.

Per qualsevol dubte en relació als avisos legals, la política de privadesa i la política de galetes, LA UTOPICA, SCCL es posa a la seva disposició mitjançant el correu lautopica.psirc@gmail.com.