3 gevallen waarin er iets misgaat met seksuele educatie


Toon kinderen een wonder van geboorte met de hulp van een Puppet-presentatie – het lijkt niet slecht, dus? Het idee is interessant, maar de implementatie van echt bang.

Snuff-poppen zijn een team van Melbourne Puppeters. Ze beweren dat in hun shows “elementen van poppenpresentatie, livemuziek en theater combineren om een ​​unieke taalshow te maken”. Wat betreft de “ademhaling”, hier liepen de jongens niet.

Het project wordt iedereen genoemd (“alles”). Volledige naam – Iedereen

https://nuruttaqwa.or.id/i-will-continue-to-validate-the-girl-since-i-enjoy/

is geboren, iedereen huilt, iedereen shits en iedereen sterft, “Iedereen is geboren, iedereen huilt, iedereen is gek en iedereen sterft”.

In het midden van de presentatie – een enorme lelijke vrouwelijke pop liggend aan de zijkant. Ze is naakt, haarloos en haar mond heeft een lage geluiden van de baarmoeder. Baksteen valt op de hoofden, en het stimuleert de bevalling (ja ja, meestal gebeurt). En dan , als je vandaag nog steeds wilt slapen, is het beter om de video uit te schakelen.

Een kind komt uit de gigantische pop – ja, recht van de vagina, verhoogd tienvoudig. De baby opent snel zijn ogen en begint te kruipen. Het oppakken van de poppenkist, schaamt het zich tot de tepel met een gerecht voor canape, en de poppenmoeder irrigeert deze melkkijkers genereus.

Denk dit einde? Het was er niet, want na de belangrijkste heldin werd ziek met de rol van de moeder in dit verhaal, haar buikuitbarstingen, de interne organen komen eruit en beginnen ze in de scène te rennen.

Over het algemeen is er waarschijnlijk een https://taxbos.com/services/fema/ soort diepe betekenis, maar we willen eerlijk gezegd niet weten hoe diep het is.

Trouwens, let op de video, kinderen voelen zich vrij comfortabel naast de geboorte. Dat bewijst opnieuw dat hun zenuwen sterker zijn.

Zee infanterie tegen spermatozoa

Denk aan het spel “Mario”, waarin de vrolijke snor man langs de gewone en verzamelde munten liep? Het is bijna hetzelfde. Alleen in plaats van Mario in de overalls – kleine mariniers in condooms. Ze zijn op jacht niet insidious spermatozoa en in seksueel overdraagbare aandoeningen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *